Pagina de start a forumului tehnicadentara.MyForum.ro tehnicadentara.MyForum.ro
Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Bine ai venit pe Tehnica Dentara!

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului tehnicadentara.MyForum.ro -> Bun venit pe Tehnica Dentara !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Admin
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 20/Dec/2010

MesajTrimis: 20/12/2010 01:06    Titlul subiectului: Bine ai venit pe Tehnica Dentara! Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit pe Tehnica Dentara!

De ce consider eu, Admin ca este trebuință de acest forum:

Deoarece in bransa noastra a tehnicienilor dentari din Romania in ultimii ani au aparut schimbari majore. A aparut legea tehnicienilor dentari, ne-am facut organizatia OTDR, am inceput sa ne certam si deja am dat jos vechea conducere si am pus alta.
O sa spun de la inceput ca si eu sunt contra OTDR in conditiile actuale, adica taxe prea mari împotriva la ce ofera ei.
Nu spun ca o organizatie ca aceasta nu trebuie sa existe. Nu spun ca ea trebuie sa fie o organizatie transparenta care sa ne apere drepturile si care sa dea legi care sa fie in avantajul nostru nu sa ne puna bete in roate si taxe si amenzi de platit sau cum am auzit mai nou - au ajuns chiar la amenintari.
Asa ca am decis sa fac acest forum, sa incerc sa adun bransa noastra undeva, sa poata toata lumea sa se informeze, sa ia atitudine, sa spuna raspicat daca este cazul parerea sa.
Nu sunteti obligati de nimeni sa folositi sau sa va expuneti adevarata identitate, dar daca o faceti - jos palaria in fata voastra.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului tehnicadentara.MyForum.ro -> Bun venit pe Tehnica Dentara ! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum