Admin Administrator

Data inscrierii: 20/Dec/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: 20/12/2010 01:06 Titlul subiectului: Bine ai venit pe Tehnica Dentara! |
|
|
Bine ai venit pe Tehnica Dentara!
De ce consider eu, Admin ca este trebuință de acest forum:
Deoarece in bransa noastra a tehnicienilor dentari din Romania in ultimii ani au aparut schimbari majore. A aparut legea tehnicienilor dentari, ne-am facut organizatia OTDR, am inceput sa ne certam si deja am dat jos vechea conducere si am pus alta.
O sa spun de la inceput ca si eu sunt contra OTDR in conditiile actuale, adica taxe prea mari împotriva la ce ofera ei.
Nu spun ca o organizatie ca aceasta nu trebuie sa existe. Nu spun ca ea trebuie sa fie o organizatie transparenta care sa ne apere drepturile si care sa dea legi care sa fie in avantajul nostru nu sa ne puna bete in roate si taxe si amenzi de platit sau cum am auzit mai nou - au ajuns chiar la amenintari.
Asa ca am decis sa fac acest forum, sa incerc sa adun bransa noastra undeva, sa poata toata lumea sa se informeze, sa ia atitudine, sa spuna raspicat daca este cazul parerea sa.
Nu sunteti obligati de nimeni sa folositi sau sa va expuneti adevarata identitate, dar daca o faceti - jos palaria in fata voastra. |
|